Rideklubben
Epona

Epona rideklub

Epona er en rideklub med xxxx antal medlemmer (2017). Klubbens formål er at fremme interessen for ridesport og samle medlemmerne i fælles interesse for ridning, hestesport og hesteavl. Vi holder 2 stævner om året blandt andet vores velbesøgte Pony Festival, arrangere foredrag og træningsdage/aftner, der kan have interesse for klubbens medlemmer.

Ud over det sportslige, sætter vi pris på det sociale og arrangerer også gerne aktiviteter uden heste – fx en biograftur eller et mini-triatlon. Vi bruger mange timer sammen, og derfor er det vigtigt at det sociale fungerer godt, og at vi har en god omgangstone.

Epona Rideklub er for alle. Vi har både medlemmer, der brænder for dressur, spring og military – og vi har medlemmer på alle niveauer.

Vi har altid brug for en hjælpende hånd:

Epona baserer sig – på samtlige bestyrelses- og udvalgsposter – på frivillig ulønnet arbejdskraft. Vi har altid brug for hjælpende hænder.

Vil du hjælpe os – byder vi dig hjertelig velkommen og siger på forhånd tak for din håndsrækning. Kontakt venligst den person, jf. ovenstående, du finder relevant i forhold til netop den hjælp, du kan tilbyde at yde.

Kontaktperson: Har du brug for yderligere oplysninger om udvalgets virke, er du meget velkommen til at kontakte udvalgsformanden eller det bestyrelsesmedlem, der har det pågældende udvalg som sit ansvarsområde. Vi henviser her til organisationsoversigten for Epona. Skriv, ring eller send en e-mail.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at svare på dem