Fold

Fold

Din hest bliver trukket ud og ind på fold af fast staldpersonale i alle hverdage. Raimundas har arbejdet på Hjørnely i mere end 10 år, og hans rolige væsen og store erfaring har en fantastisk indflydelse på hestene. Alle heste bliver meget hurtigt glade for Reimundas.
I weekenden sørger pensionærerne selv for at lukke ud og ind. I weekenderne og helligdage er der mulighed for at pensionærerne kan tilmelde sig fælles foldordning. Pensionærerne varetager ind- og udlukning på skift efter skema.

Fold om vinteren, september – juni/juli
Om vinteren går hestene på jordfolde i mindre grupper.
Hestene er på fold fra kl. 8.00 til kl. 12.00

Fold om sommeren, juni/juli – september
Om sommeren går hestene på store dejlige sommerfolde i større grupper.
Hestene er på fold fra kl. 8.00 til man selv tager dem ind. Der er også mulighed for døgnfold fra juli måned, hvis det ønskes, og hvis der er nok til at danne en foldgruppe.
Perioden for sommerfold kan variere afhængig af vejret, men da Hjørnely selv producerer sin gode wrap, kommer hestene først på sommerfold efter høst af første slet. I det meste af perioden skal du selv tage hesten ind, men til gengæld kan hesten få så lang foldtid, du ønsker det. Man tager altid sin egen og sidste hest med ind, og efterlade ikke en hest alene på folden.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at svare på dem