Aktiviteter
i Epona

Aktiviteter

Vi afholder hvert år klubstævne i både dressur og spring, foredrag og andre aktiviteter for vores medlemmer.

Hvert år afholder vi også vores populære og velbesøgte Pony Festival, hvor vi tilbyder mønstring, agility, dressurklasser og springklasser – begge med en såkaldt Fairplay-roset til den rytter, der opfører sig mest fair over for sin hest. Det plejer at være en skøn weekend med sjov og spas, og ikke mindst kvalitetstid med familie og venner i en god og hyggelig atmosfære.

Vi har altid brug for en hjælpende hånd:

Epona baserer sig – på samtlige bestyrelses- og udvalgsposter – på frivillig ulønnet arbejdskraft. Vi har altid brug for hjælpende hænder.

Vil du hjælpe os – byder vi dig hjertelig velkommen og siger på forhånd tak for din håndsrækning. Kontakt venligst den person, jf. ovenstående, du finder relevant i forhold til netop den hjælp, du kan tilbyde at yde.

Kontaktperson: Har du brug for yderligere oplysninger om udvalgets virke, er du meget velkommen til at kontakte udvalgsformanden eller det bestyrelsesmedlem, der har det pågældende udvalg som sit ansvarsområde. Vi henviser her til organisationsoversigten for Epona. Skriv, ring eller send en e-mail.

Har du spørgsmål?
Vi sidder klar til at svare på dem